Webshop

4 alkalmas szuperintenzív tanfolyam virágkötők részére – III. szint

Kedves Virágkötők!

A legújabb, őszi, 4 alkalmas szuperintenzív tanfolyamunkra nagyon különleges munkákkal készülök nektek. Ez a III. szint, tehát nagyon különleges, ritkábban használt technikákkal fogunk dolgozni. Két egymást követő hétvégét töltünk majd együtt a korszerű és minden fontos eszközzel felszerelt Botanic Art alkotó műhelyben.

Az egyes alkalmakkor olyan csokrokat, kompozíciókat készítünk majd, melyek megfelelnek a legújabb trendeknek is és a mindennapokban is használhatjátok őket. Nagy hangsúlyt fektetünk a színek használatára, a legfontosabb virágkötészeti fogások és praktikák gyakorlására.

A tanfolyamra olyan, virágkötőket várunk, akik szeretnének új, különleges dolgokkal megismerkedni. Tetszeni fog ez a tanfolyam kezdőknek és már tapasztalt virágkötőknek is.

A minőségi viráganyag természetesen rendelkezésetekre áll majd, csakúgy, mint a mindennapokban használatos kiegészítők, kellékek. A tanfolyamok kiscsoportos foglalkozás keretein belül lesznek megtartva, maximum 10 fővel, így mindenkire elég idő jut, ha kérdése lenne.

Amennyiben érdekelnek a részletek, várjuk jelentkezésedet a office@botanic.hu címen és kérésedre részletes tájékoztatót küldünk neked.

Idén egy újabb struktúrával jelentkezünk. Ezt a 4 alkalmat akár kombinálhatod az előző 3 alkalmas tanfolyammal is.

 

A tanfolyam időpontjai és témái:

2023. október 28 és 29: klasszikus virágkompozíciók újragondolva

2023. november 4 és 5: téli és karácsonyi díszek

 

A tanfolyam díja: 189.000,- Ft (melyet bizonyos feltételekkel két részletben is fizethetsz)

 

Várjuk jelentkezésedet, hogy mielőbb megmutathasd, igenis, ez az egyik legszebb szakma a világon!

Kövér Krisztián

Virágkötő mester

 

2023. OKTÓBER 28-TÓL NOVEMBER 5-IG/ 4 ALKALMAS GYAKORLATORIENTÁLT TANFOLYAM VIRÁGKÖTŐK RÉSZÉRE – III. SZINT – KÖVÉR KRISZTIÁN VIRÁGKÖTŐ MESTER VEZETÉSÉVEL – TANFOLYAM DÍJ: 189.000 .- FT

189000 Ft

Elfogyott

Kategória: