Webshop

6 alkalmas tanfolyam kezdő virágkötők részére

Kedves kezdő Virágkötők!

A legújabb, tavaszi, 6 alkalmas intenzív tanfolyamunk egy szakmai összefoglaló tanfolyam, melyet az előző intenzív tanfolyamaink után ismét meghirdetünk. Hat egymást követő szombatot töltünk majd együtt a korszerű és minden fontos eszközzel felszerelt Botanic Art alkotó műhelyben.

Az egyes alkalmakkor olyan csokrokat, kompozíciókat készítünk majd, melyek megfelelnek a legújabb trendeknek is és a mindennapokban is használhatjátok őket. Nagy hangsúlyt fektetünk a színek használatára, a legfontosabb virágkötészeti fogások és praktikák gyakorlására valamint az esküvők virágkötészeti munkáinak elkészítésére.

A tanfolyamra elsősorban olyan, már végzett virágkötőket várunk, akik a korábbi, pl. OKJ-s tanfolyamokon nem igazán tudtak megfelelően gyakorlatot szerezni, mert vagy a megfelelő viráganyag nem állt rendelkezésre, vagy mert elavult technikákat tanítottak, vagy mert olyan sokan voltatok, hogy az oktatót nem is nagyon láttátok…

Nálunk ettől nem kell félni. A minőségi viráganyag természetesen rendelkezésetekre áll majd, csakúgy, mint a mindennapokban használatos kiegészítők, kellékek. A tanfolyamok kiscsoportos foglalkozás keretein belül lesznek megtartva, maximum 10 fővel, így mindenkire elég idő jut, ha kérdése lenne.

FONTOS! Jelentkezni a office@botanic.hu címen lehet, ahonnan részletes tájékoztatót küldünk, illetve a számlát is e-mailben kapod, nem automatikusan a webshop-ból!

Folytatjuk az új struktúránkat, ezért kéthetente váltjuk a témaköröket így a részleteket jobban ki tudjuk majd dolgozni.

A tanfolyam időpontjai és témái:

Február 3. és 10. – csokrok többféle stílusban és hangulatban

Február 17. és 24. – tűzött virágdíszek, koszorúk új köntösben

Március 2. és 9. – menyasszonyi csokrok, esküvők virágdíszei

A tanfolyam díja: 289.000,- Ft, (melyet bizonyos feltételekkel két részletben is fizethetsz)

Várjuk jelentkezésedet, hogy mielőbb megmutathasd, igenis, ez az egyik legszebb szakma a világon!

Kövér Krisztián
Virágkötő mester

2024. FEBRUÁR 3-TÓL MÁRCIUS 9-IG/ 6 ALKALMAS GYAKORLATORIENTÁLT TANFOLYAM VIRÁGKÖTŐK RÉSZÉRE – I. SZINT – KÖVÉR KRISZTIÁN VIRÁGKÖTŐ MESTER VEZETÉSÉVEL – TANFOLYAM DÍJ: 289.000.- FT

289000 Ft

Kategóriák: ,